Airsoft

Hoe kan je winnen bij Airsoft

Blog

Airsoft is een populair spel dat steeds meer bij bedrijfsuitjes en feestjes wordt gespeeld. Het geeft je de kans om eindelijk letterlijk op je collega’s of vrienden te schieten met behulp van een replica vuurwapen. Gelukkig zijn de resultaten hierbij niet fataal, en kan je na afloop samen een biertje drinken of genieten van een barbecue. Bij Airsoft schieten de spelers op elkaar met lichte plastic balletjes. Er zijn verschillende manieren om een potje Airsoft te winnen. Bij een gemiddeld arrangement kan je verschillende spelmodussen achter elkaar uitproberen, waardoor je met je team verschillende strategieën moet verzinnen om te winnen. Het spel is dus niet alleen leuk, maar helpt ook bij teambuilding! Welke spelmodussen heb je bij Airsoft?
Airsoft

Free for All Airsoft

Bij dit spel is het letterlijk “ieder voor zich”. Elke speler begint op een andere plek in het speelterrein en krijgt een paar minuten om zich te verstoppen. De regel is, dat de laatste speler die nog in het veld staat (en dus niet geraakt is) het spel wint. Je kunt actief op jacht gaan naar de andere spelers en ze één voor één proberen te raken met je Airsoftgeweer. Maar je kunt er ook voor kiezen om een tijdje in een goed beschermde schuilplaats te blijven zitten. En pas actie te ondernemen als andere spelers het zware werk voor jou hebben gedaan.

Spelen in teams

Bij deze spelmodus wordt de groep deelnemers in tweeën verdeeld. Elke groep stelt nu een militaire divisie voor, en de opdracht is om alle leden van het andere team uit te schakelen. De leden van elk team zullen dus moeten samenwerken, waarbij het belangrijk is om elkaar te beschermen en dekking te geven terwijl een teamlid naar voren rent. Het laatste team waarvan er nog leden in het veld staan wint.

Spelen met doelen

Hierbij is het ook prima mogelijk om te winnen door de andere leden uit te schakelen. Je hebt echter pas gewonnen als je de 3 tot 10 doelen in het vijandelijke deel van het speelveld raakt. Het is dus niet alleen van belang om het andere team uit te schakelen, je moet er ook ervoor zorgen dat jouw eigen doelen niet onder vuur komen te liggen. Een slimme speler kan stiekem naar de andere doelen sluipen en ongemerkt het spel winnen, terwijl het verdedigende team ergens anders op het speelveld bezig is.

Geef een reactie