poloshirts

Poloshirts worden graag gedragen door mannen

Blog

Sinds 1933 zijn de poloshirts niet meer weg te denken uit de mode. Het was in eerste instantie een trend, maar dat is vervolgens veranderd naar een gebruikelijk kledingstuk. Ze zijn vooral erg geliefd onder de mannen. Dat komt vooral doordat je het kunt dragen bij allerlei soorten gelegenheden. Bovendien zijn ze te vinden in ontzettend veel verschillende kleuren en maten. De keuze op het gebied van dit kledingstuk is echt enorm. Zelf heb ik ook een aantal poloshirts in de kast hangen. In dit blog ga ik iets dieper in op het trendy kledingstuk en licht ik toe waar je ze online het beste kunt bestellen.

Waar komt het eigenlijk vandaan?

De poloshirts komen oorspronkelijk uit het tennis. In het begin van 20e eeuw speelden ze nog in witte overhemden. De Franse tenniskampioen René Lacoste wilde daar verandering in brengen. Hij bracht samen met André Gillier in het begin van 1930 het poloshirt op de markt. Het werd ontzettend populair en leidde tot een enorm groei van de markt. De Lacoste poloshirts werden niet alleen gedragen door tennissers, maar ook door de mensen van buitenaf. Tot op de dag van vandaag is Lacoste nog steeds één van de bekendste en populairste merken op de markt.

Waar bestaan poloshirts uit?

Het zijn nette t-shirts die volledig gemaakt zijn van katoen. Het is niet enorm elastisch, maar het rekt wel fijn mee. Poloshirts zijn t-shirts met een kraag en beschikbaar met zowel korte als lange mouwen. Het is een enorm veelzijdig kledingstuk dat je kunt dragen bij verschillende soorten gelegenheden. Bovendien zijn ze beschikbaar in allerlei soorten kleuren, maten en pasvormen. Ze vallen goed te combineren met andere soorten kledingstukken. Ze zijn vooral erg geliefd onder de mannen, maar vallen ook in de smaak bij de vrouwen. Er zit voor iedereen wel iets leuks tussen.

Koop je poloshirts eenvoudig online

Er zijn veel verschillende merken die poloshirts verkopen. En ik begrijp dat het maken van een keuze dan soms lastig kan zijn. Zelf koop ik graag mijn poloshirts bij de webshop van Hemdvoorhem. Zij hebben de beste merken geselecteerd en beschikken over een ruime collectie. Je kunt eenvoudig de verschillende poloshirts vergelijken zodat je vervolgens de juiste keuze kunt maken. Bovendien rekenen zij geen verzendings- en retourneringskosten en heb je 100 dagen bedenktijd. Hun klantvriendelijkheid maakt voor mij echt het verschil. Mocht je benieuwd zijn geworden, neem dan gerust een kijkje op hun website.

Geef een reactie