reinders

Ga voor dat wow-effect met Reinders kleding

Blog

De laatste jaren zijn vrouwen echt bekend aan het worden in de modewereld in Nederland, de meiden achter het merk Reinders mogen dan ook zeker niet ontbreken natuurlijk. Reinders is een merk wat ontstaan is uit de samenwerking van Julie and Marie Reinders. De kans is groot dat je wel eens een keer iets hebt gezien van dit merk, veel zijn er weer bij als er een nieuwe collectie komt van Reinders. Laten we eens kijken hoe dit merk zo bekend is geworden in een korte tijd. Het is tenslotte een merk wat echt staat voor een bepaalde visie

De opkomst van Reinders

Het heeft een tijdje geduurd maar toen was de dag eindelijk aangebroken, de dag waarop de zusjes hun eigen merk hebben opgezet. Zij hebben de stap gezet om de gebreide kleren eens goed in het daglicht te zetten, dit was echt een ontzettend goede keuze. Het is een merk wat maar in populariteit blijft groeien, de laatste tijd stijgt de verkoop flink . Reinders heeft een moderne uitstraling die klasse heeft. Hard werken hoort bij deze ondernemende zusjes, ze doen er alles aan om het merk zo goed mogelijk te promoten. Zo zijn ze ook flink actief op de diverse sociale media kanalen.

De kleding van Reinders

Als we de kleren van het merk Reinders onder de loep nemen dan zien we op de eerste plaats dat de kwaliteit van het merk zeer goed is. De zusjes hebben dan ook altijd weer de drang naar verbetering. Alle materialen zijn zeer hoogwaardig en mooi, hierdoor heb je altijd een goed product in handen. Ook is het zo dat de kleding goed opvalt, iedereen zal zeker zien dat je kleding van Reinders aan hebt. Bij de shirts zal je vaak gebreide wol tegenkomen. Hier staat het merk van Reinders dan ook wel een beetje om bekend.

Je hebt op dit moment een vrij groot assortiment wat je kunt vinden op de site. Er zijn namelijk ook nog een hoop jurken en broeken te vinden van Reinders, vaak zien we hier leuke patroontjes of figuurtjes om ze uniek te maken. Dit jaar zijn ze ook de markt op gegaan met trainingspakken, hiermee zal je het niet meer zo snel koud hebben. Het zal niet meer zolang duren voordat de nieuwe collectie er weer aan gaat komen, wanneer je nu je bestelling doet kan je flink wat korting scoren. Een merk die het leuk vindt om de gebreide kleren weer terug te brengen, en geef ze eens ongelijk!

Geef een reactie