Wow, met deze gadget is je keuken pas echt compleet!

Blog

Vorige week zat ik met mijn laptop op schoot op de bank, zoekend op het internet naar een koffiezetapparaat. Die van ons was de dag ervoor stuk gegaan en ik ben echt een drama zonder mijn bakkie koffie in de ochtend. Dus ik wilde gelijk een nieuwe kopen, maar dat bleek nog niet zo makkelijk. Koffiezetapparaten zijn belachelijk duur en voor ik het weet was ik al een uur aan het zoeken. Toen viel mijn oog ineens op een andere advertentie over popcornmachines. Ik opende de website en was meteen verkocht. Dit zou en moest ik hebben!

Gezellige filmavond met de familie

Ik was dus gelijk helemaal verkocht door de advertentie van de popcornmachines. Ik zal jullie ook even uitleggen waarom. Sinds een aantal jaar heb ik een gezinnetje en de leukste avonden zijn altijd onze spelletjesavonden of onze filmavonden. Ik zag dus al gelijk voor me hoe ik met mijn kinderen samen in de keuken met zo’n popcornmachine de grootste lol zou kunnen hebben, om vervolgens met deze lekkere snack op de bank knus een filmpje te kijken. Ik wist gelijk dat mijn kinderen dit geweldig zouden vinden.

Uniek design

Ook heb ik in mijn leven al wel verschillende popcornmachines gezien, maar had deze echt een uniek design. Ik zag het al voor me hoe mooi deze op ons keukenblad zou passen. Het was namelijk een beetje een retro design en dat is helemaal mijn stijl (ook nog een beetje mannelijk). En mijn vriendin zou daar vast wel akkoord mee gaan omdat retro tegenwoordig ook helemaal hip is. Twee vliegen in één klap dus!

Ook voor met vrienden

Maar ook voor met vrienden is deze popcornmachine de perfecte uitvinding. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn vrienden kunnen nooit lang wachten voor de film begint. Een uitgebreid driegangendiner voor ze koken is dus zeker niet wat ze willen en daarom is het ideaal dat deze popcornmachine in 5 minuten al klaar is. Daarnaast komen er ongeveer 8 porties per keer uit, dus je hebt in 1 keer meer dan genoeg om even voort te kunnen. En als ze dan eindelijk weer geduld hebben om even pauze te nemen of als ze even naar de wc moeten, kan jij snel een nieuwe lading popcorn erin gooien.

Leuk voor de heb

Dus ben je binnenkort jarig of heb je nog niet je kerstwensen doorgegeven, dan is dit het ideale cadeau. Naast dat je het zelf een geweldig ding vindt, maak je ook je kinderen en vriendin er sowieso blij mee. En dan heb ik het nog niet eens over wat een geweldige herinneringen je ermee creëert door de lol die je hebt in de keuken en alle filmavonden die hierdoor net iets leuker zijn.

Geef een reactie