alles in 1 vergelijken

Bespaar op je alles in 1 abonnement

Blog

We hebben het tegenwoordig allemaal druk. Ook onze privé tijd wordt in no time opgeslokt en de weken en maanden vliegen voorbij. We hebben hierdoor afgelopen jaren een sterke behoefte aan gemak opgebouwd. We willen voor zaken die we voor privé doeleinden moeten regelen maximaal ontzorgd worden. Het is niet voor niets dat het online boodschappen doen in rap tempo aan het groeien is. Ook voor onze abonnementen willen we maximaal gemak en daarom zie je dat er veel diensten gecombineerd worden in één abonnement. Ga bijvoorbeeld maar eens zoeken op alles in 1 vergelijken. Dan zie je dat in dit abonnement drie diensten vertegenwoordigd zijn. Internet, televisie en telefonie. In dit blog vertellen we je daar graag meer over.

Waarom alles in 1 vergelijken

Als je je gaat oriënteren op een alles in 1 abonnement dan zul je zien dat de samenstelling nog weleens verschilt. Zeker bij de telefonie zitten behoorlijke verschillen. Vooral de afgelopen jaren zijn daar behoorlijke veranderingen in opgetreden. Dit komt vooral door het feit dat de vaste telefonie behoorlijk minder populair is geworden. Tegenwoordig heeft bijna iedereen op zijn mobiel een onbeperkte belbundel en daardoor maak je eigen onnodig kosten als je met je vaste telefoon gaat werken. Hierdoor zie je wel steeds meer dat het mobiele abonnement onderdeel is van het alles in 1 abonnement. Op het gebied van telefonie zijn dat dus de belangrijkste verschillen. Verder zitten de inhoudelijke verschillen in de bijvoorbeeld de snelheid van het internet en de samenstelling van je televisie abonnement. Zeker de laatste is een kwestie van smaak. Wat kijk je graag op televisie? Dit is bepalend voor je keuze. Uiteraard is het zo dat het standaardpakket al behoorlijk wat zenders heeft en de rest bestaat vaak uit abonnementzenders. Denk aan de verschillende sportzenders die er zijn.

Hoe snel moet mijn internet zijn?

Zoals ik hierboven al aangaf zit bij het internet het verschil in de snelheid. De meeste mensen vinden het lastig om voor zichzelf te bepalen wat een passende snelheid is. Hierom zie je ook vaak dat de aanbieders de keuze beperken tot drie mogelijkheden. Dat scheelt in het maken van je keuze. De minst snelle is voor heel veel mensen niet meer toereikend. Er ontstaan met die mogelijkheid vaak al wat problemen als je met meer apparaten tegelijk online bent. En in een tijd dat veel van onze apparaten ook online zijn is dat niet handig. De middelste is voor het gemiddelde gezin vaak heel toereikend.

Geef een reactie