cats

Cadeautjes met een wow-factor voor jouw kat

Blog

Je pluizige viervoeter zorgt altijd voor gezelschap. Katten zijn enorm lieve dieren. Het maakt je huis een echt ‘thuis’. Daarom is het extra leuk om dingetjes voor ze te kopen. Met kerst in aantocht zijn alle dierenwinkels volop bezig met leuke, kleine cadeautjes voor je kat. Dit gaat van speeltjes tot jasjes. Je kan het zo gek niet bedenken. Wil je iets kopen wat leuk is én nog goed voor je kat, kijk dan even naar de onderstaande lijst:

Drinkfontein

Ooit wel eens aan gedacht, een drinkfontein voor een kat? Een drinkfontein kat zorgt ervoor dat jouw kat altijd vers en gefilterd water kan drinken. Ook is het water rijk aan zuurstof. De fonteinen hebben verschillende instelbare waterstromen. Ook voor de kleintjes is er een passend model. De pomp maakt geen geluid en zijn van roestvrij staal gemaakt. Er zijn verschillende modellen te koop. Je kunt er dus eentje kiezen die mooi bij je interieur past.

Verwenpakket vacht

In een setje kun je een verwenpakket kopen voor je kat. De vacht van een kat krijgt dagelijks veel te voortduren. Verschillende temperaturen en seizoenen zorgen voor haaruitval of juist overtollig haar. Door je kat goed te borstelen blijft de vacht schoon en glanzend. Ook is een shampoo geen overbodige luxe. Daarnaast zit er in het pakketje een spray die haarballen tegengaat. Je kat zal genieten van een heerlijke behandeling. Ook voor jezelf is het fijn. De haren komen namelijk niet meer op je mooie bank of stoel.

Laserspeelgoed

Katten houden van lichtjes en bliepjes. Zij kunnen namelijk hun instinct volgen door erachter aan te jagen. Doe hem of haar dus een plezier met een interactief laserspeelgoedstuk. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Je zet het op de grond en de laserstraal gaat door je huis heen. Een kat vindt het leuk om dit achter na te jagen. Ook handig, er zit een automatische timer in. Als je zelf de laser zat bent, zal het dus na een kwartier kunnen uitschakelen.

Eet speelgoed

Nu mag je wél spelen met je eten. Een food maze doolhof is een slimme manier om de kat te voeren én hem of haar te laten spelen. Er zijn verschillende moeilijkheidsniveaus om aan het eten te komen. Deze uitdaging vindt de kat erg leuk. Daarnaast wordt de intelligentie en het motoriek geprikkeld van jouw kat. Ook voor katten met overgewicht is het goed, aangezien ze moeite moeten doen voor hun eten. De mat onder het voorwerp is masserend voor de pootjes. Extra luxe!

Geef een reactie