nobelhout.nl

Nobelhout.nl: Groot assortiment sierhout voor de tuin

Blog

De tuin wordt steeds vaker gezien als het verlengstuk van de woonkamer. Men wilt over het algemeen een tuin dat er goed verzorgd uitziet en besteedt daar ook veel aandacht aan. Met een tuin kun je bovendien allerlei kanten op. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een veranda of een tuinhuisje in je tuin te plaatsen. Daardoor kun je ook met slechte weersomstandigheden volop genieten van je tuin. Het meest gebruikte materiaal voor bijvoorbeeld meubelen, schuttingen en accessoires in de tuin is hout. Voor de beste sierhout voor in de tuin ben je bij Nobelhout.nl op het juiste adres. Zij beschikken over een enorm assortiment en kunnen je voorzien van vakkundig advies op maat.

Wat is Nobelhout.nl?

Nobelhout.nl is een webwinkel dat bijna alles op het gebied van sierhout voor in de tuin verkoopt. Maar naast een webwinkel beschikken zij ook over een fysieke winkel met een opslag en een timmerwerkplaats in Noordwijkerhout. Ze zijn al een geruime tijd een begrip in de Bollenstreek. Al sinds het einde van 2000 is Nobelhout bezig met het verkopen van tuinhout. Het verkopen van kwalitatief goed tuinhout tegen een scherpe prijs en het verlenen van de beste service heeft ervoor gezorgd dat zij erg bekend zijn in de wijde regio.

Enorm assortiment tuinhout

Nobelhout.nl heeft zoals eerder vermeld bijna alles op het gebied van tuinhout. Het tuinhout is beschikbaar in verscheidene houtsoorten zoals vuren, grenen, lariks, douglas, eiken en hardhout. Uit de voorraad zijn er al een groot aantal artikelen direct leverbaar. Ze beschikken over een eigen flexibele bezorgdienst voor de artikelen die niet kunnen worden opgestuurd. Bovendien is Nobelhout.nl in staat om allerlei soorten tuinmeubelen op maat te maken. Daarbij is er ruimte voor eigen idee├źn of eigen invullingen. De vakbekwame medewerkers van het bedrijf staan altijd klaar voor eventueel vakkundig advies op maat en kunnen je voorzien van handige tips.

Duurzaam en milieubewust

Naast dat Nobelhout.nl erg betrouwbaar is en tuinhout van hoge kwaliteit levert, vinden zij het van groot belang om duurzaam en milieubewust te werk te gaan. Nobelhout.nl is FSC-gecertificeerd. Dat houdt in dat hun tuinhout afkomstig is uit bossen waar men verantwoord bomen en bossen kapt. Bovendien houdt het keurmerk in dat er ook aan de werkomstandigheden van de mens wordt gedacht. Denk hierbij aan goede arbeidsvoorwaarden en voorzieningen voor de werknemers en hun familie. Op deze manier kan Nobelhout.nl met een goed gevoel tuinhout kopen, bewerken en verkopen.

Geef een reactie